Интересни статии

 • Паразитите во човечкото тело не се невообичаени. Според статистичките податоци, милиони луѓе се заразуваат со паразити секоја година. Кои паразити можат да живеат во човечкото тело и како да го препознаат нивното присуство? Кога треба да посетите лекар? Одговори во статијата.
  17 Септември 2021
 • Главните знаци на присуство на паразити во човечкото тело и традиционални методи за исфрлање на паразити од телото.
  11 Септември 2021
 • Како да се отстранат паразитите од човечкото тело користејќи лекови и народни лекови? Како да ги отстраните паразитите од децата дома? Што е превенција од паразити? Одговори во статијата.
  7 Септември 2021
 • Причини за појава и начини на инфекција, симптоми на присуство на паразити во човечкото тело. Како да го исчистите телото и да ги отстраните паразитите: општи правила, подготовка и ефективни средства против паразити. Превенција на инфекција.
  15 Август 2021
 • Паразитите се вообичаен проблем во човечкото тело. Симптоми и фотографии. Како да се ослободите од црви и да ги отстраните со народни лекови.
  7 Август 2021
 • Општи карактеристики на паразитски кружни црви: човечки кружен црв, иглолист, трихинела, камшик, ришта, банкрофт филамента (филијарија).
  12 Јуни 2021
 • Кои паразити предизвикуваат алергии и други проблеми со кожата? Може ли паразитите да предизвикаат алергии во телото на детето? Прегледи на пациенти.
  24 Мај 2021
 • Која е улогата на паразитите во телото на возрасен, класификацијата и видовите протозои и црви, локализацијата и симптомите на инфекција, превенција. Третман на паразити во организмот со помош на лекови и народни лекови. Прегледи на методите на лекување
  24 Мај 2021
 • Кои се видовите црви? Како се манифестира хелминтијазата? Кои се главните локализации на паразитите во организмот? Третман со службени лекови.
  23 Мај 2021
 • Тестови на крв за паразити: ЕЛИСА, ПЦР, серолошки, хемо скенирање, опис на методите, како да се помине и утврди, индикатори, норма.
  4 Мај 2021