Упатство за употреба Wormin

Како да се користи Wormin?

Карактеристики на апликацијата

За најдобра ефикасност, мора да ја пополните капсулата, во согласност со упатствата. Ова е важно затоа што лекот има кумулативен ефект. Затоа, треба да нарачате Wormin за целиот период.

примена на капсули со црвиНачин на примена

Природно средство за чистење кое ќе третира сите видови паразити. Нема контраиндикации и несакани ефекти. Лекот се применува во 3 едноставни чекори:

  1. Не земајте повеќе од 2 капсули на ден.
  2. Лекот треба да се зема 2 пати на ден
  3. Земете го лекот 30 дена. Доколку е потребно, курсот може да се повтори

Индикации и контраиндикации за Wormin

Органски, чистач погоден за луѓе со цревни бактерии и паразити. Се препорачува да се земат при првите симптоми на инфекција со хелминти и за профилакса за возрасни и деца. Лекот нема контраиндикации.

Можете да нарачате капсули во Македонија на официјалната веб-страница